I...

Really enjoyed Body Balance it was good! you get to know every part of you... it is kind of like yoga ,  so i will go to body balance next week also ! ;) 

I am pissed of that we lost the third place in Handbolls VM... we are better than fourt place! but next time, then every one else is scrued!

Aojeoj...

min kropp är helt slut , det värker träningsvärk överallt och med väldigt lite sömn i bagaget så kom jag inte ur sängen förens 13.oo i dag... så med dåligt samvete över det så tar jag mig ur sängen och trycker i mig en pizza bit i brist på ork och lite för mycket hunger. så nu får det vara slut på den dåliga criklen och jag ska ta mig en prooomenad ut i solen och plugga ... fan vad kul det skulle vara at gå på collage... det är väll bara att plugga! ska ladda ner lite biologi i min lilla i pod nu och ta mig ut... body balance i kväll , kul ! :)) puss


från till från...

Svenska Prov ... check !
 hade jätte kul med Nicole och Kajsa i Hästra ! underbara tjejor :) men kom hem vid tolv och hade ju inte planerat särskilt bra så själv klart hade jag bokat in mig på challange 9.30 i dag .... inte mycket sömn ! men jag bet i hop .. nu äre plugg+plugg+plugg+plugg

ON my way...

 


to the gym ! ska köra ett pass body pamp ;) och med glädje hittade jag mitt favorit dataspel när jag var liten ! :D truls i cyberås ;) så får spela det när jag lagt svenska provet bakom mig ;) och ni får snart en åsikt om Anne Franks dagbok ... lovande än så länge!



Gud som haver barnen kär...

 


MysPys with my Imagination

Ni vet hur kul det är att sitta och bläddra i sitt baby album , eller jag tycker det är extremt mysigt i alla fall :) Så något jag har tänkt på länge är att i fall jag får ett till syskon så ska jag fan med ta och göra en fottobok där jag klistar in bilder från ulltrajuden och skriva vad som händer i mitt huvud och vad som händer utanför mitt lilla embros skyddande värld... så jag stack in till stan och hittade vad jag sökte på lagerhouse, en klassisk fotto bok och detajer... hittade söta unika vykort som jag nu har klistrat på på framsidan... awsome! har även köpt en guld och en silver penna att skriva med ... Så ska jag ge min lilla bok till Embrot när hon föds ;) eller rättare sakt blir lite äldre... så nu ska jag fortsätta och mysa med boken lite tända ljus och some ice cream , PUSS <3


Hey Guys!

Lässen för dålig uppdatering men jag skriver när jag känner att jag känner att jag behöver få ut något eller har något att komma med , och nu har jag varit i extas sedans onsdaskväll... och jag har inte kunnat berätta förens nu när vännerna vet! Jap jag ska bli syster ! again for the third time... när man får reda på något sådant känner man sig så complete happy så inget når en, vet inte hur många timmar jag har suttit vid det lilla embro fottot med ett stort leende på läpparna... hur underbart är det inte att få bli storasyster när man är 15 år ? och för tredije gången i livet!! det är inte många som får göra det... jag är i allafall i extas och ta mig an livets problem då är lite svårt men nu börjar jag komma till baks till reality again. och ni kommer få lite livs råd och frågor att tänka på ;) och följa Ally/ Alvins tid i magen eller rättare sagt allt ur mitt perspektiv och min rädsla för att min 42 åriga mamma ska få missfall... läskigt. ja men nu ska jag nana Puss!

So unexpected..

när man väl har accepterat att något inte kommer hända att men nej nu är det så här och så får det bli... Never say Never.... 

det är som i slutskedet i HP när harry accepterar att han ska dö ... men dadadadadaaaa!


godnatt dear fellows i will tell you soon¨!


laddar...

laddar upp inför Gymmet nu , har ett litet problem.. vet inte om jag bokade in mig klockan 5 på body pumpen eller den senare... fan men det kanske går att ta reda på får väll sticka dit vid 5 i allafall puss och kram hoppas ni har haft en bra dag!

Fucking choices

blir så trött när man måste välja mellan two things. Som att hjälpa en vän att inte sjunka in i sig själv helt och förlora sig själv till helt fel människor. och att hoppa av bergodal banan hon/han  åker på för man klarar inte av att dras in i personens osäkerhet... it is hartbreaking. men man måste ju faktiskt hjälpa sig själv i första hand och om man har lyckats med självförtroendet så ska man ju inte gå ner sig pga .. att en vän som är så svår att få upp ur en osäker gega så svårt fångad att du komer gå ner dig själv? Nej people , i fall du känner eller det gör du nog inte men att du är fast i gegan, visa att du vill ha hjälp och i fall du inte vet så kanske du är fastklistrad under beskyddet av en starkperson , du trivdes i klistret innan när du vill sitta fast i mamma men nu börjar det skava och göra ont. du vill bli fri men kan inte, du kan inte för du sitter fast i klistret. men gissa vad ? DU KAN ! du måste bara kämpa för det ! bryt kontakten , klättra uppåt skrik efter hjälp !!! det finns hjälp. men folk tänker inte dra ner sig till dej och ge dig en knuff om du inte visar att du vill det. 
det kan vara svårt att dra sig ur en vänskap. speciellt en lång sådan där föräldrar och andra vänner är inblandade. du sitter liksom fast i ett spindelnät och vet inte rikikt hur du ska gå till väga ... ignonerna går ju inte för en längre tid för då blir man ju deppig men what to do ? förslag skulle vara tacksam...  själv tror jag att jag skulle bygga bort dem på något sett. långsamt flytta mig närmare de jag bryr mig mer om och försöka bryta trådarna till den man vill bli av med. Och bara bli starkare i mig själv så man kan sluta bry sig alls om dem... svårt är vad det är. allt  i livet är svårt men vad fan vi måste ju kämpa! och fastna inte i en jobbig situation. bryt dig loss! det är what you got to do. lyssna på texten i denna låten ... vissa låtar gömmer värkligen en riktigt bra peppande text i dålig musik....



Så tråkigt... att vissa är så talanglösa!

fan vilka dåliga dommare! det var SJUKT! jag undrar om de ens var utbildade... helt malplaced . MEN även om vi fick 11 /13 utvisningar javet sjukt så mötte vi ett värdigt flygande motstånd men..vi vann med 7/6 mål ... bra jobbat sverige ! nu ska jag gå och sova natti :)

uppdate rummie... oljning av golv pågår, SJUKT SNYGGT! så nöjd :)

L-Chic

trött på påverkan...

jag är trött på mig själv... när jag har tagit in för mycket från omgivningen och kan sitta och säga saker när jag är arg som jävla bög sport eller jäkla rysktysk.... ni vet saker som är helt random men folk säger så mycket i ens omgivning... jag har inget emot bögar eller tyskar och ryskar i gentligen ? det är bara något man säger och jag tycker det är sjukt dåligt, vadfan lever vi på ... 1500-talet? det är sjukt! jag upprepar SJUKT! blir så jäkla trött på mig själv när sådant slinker ur ...  det är så förodömmande, rasistiskt och könshatande ... vadför säger man sådant då om man vet att det är fel och man menar ju inte det så men själva ordet BÖG sägs som ett svärord. och det är hemsk rent ut av hemsk att det har blivit så ... vad fan lever vi i för miljö ? vad får vi våra syskon eller barn att börja med ? hur kan vi sitta och säga jävla kärring sport till något när vi kämpar för ett jämnställt sammhälle och själva är tjejer? jo för att våra pappor kan sitta och säga så och de gör det för att deras pappor sa så och fortsätt uppåt i tidslinjen 400 år .... men våra pappor menar inte det så heller. och hur kan man vara så osportslig? arg på mig själv arg på sammhället och arg på allt förodömande. hur har det blivit så här? när började vi säga rasistiska köns hatande ut tryck när vi inte menar det ? hur fick vi ordet bög , blatte ,arab till svär ord? och speciellt inte när vi eller jag inte har något emot dem . de är vanliga människor och vadför sitter vi inte och säger jävla människo idiot jälva fucking griseknoa eller VADFÖR ANVÄNDER VI SÅDAN SKIT ÖVER HUVUDTAGET?  och vad för ska jag behöva ha den här disskussionen med mig själv???? Jag tycker ju att de inte är något stort med att vissa har slöjor på sig när jag väl fick en förklaring? vadför är killar värda mer än tjejer? när utan tjejer så skulle världen fortfarande vara kvar på stenåldern eftersom vi är så sjukt smarta och är baktanken bakom det mesta. vad för ska dessa disskussioner finnas? HUR STOR ÄR SKILLNADEN I GENTLIGEN MELLAN SVENNEBANANER ARABER TYSKAR AMERIKANER LATINAMERIKANER ASSIATER BÖGAR FLATOR BISEXUELLA OCH HETRO? blir så sjukt arg. vadfan är människor så taskiga? och vadför har de orden blivit svärord?  sjukt , helt sjävla sjukt.
99% har en dröm om att bli något stort , rika... min dröm är lika dan, men med inriktiningen att bli något stort och kunna hjälpa folk med böcker och saker som rör , kunna skänka pengar till de som behöver dem och va en av dem som är stödkäppen för en bättre värld.  det är min dröm ... sluta säga dessa ord i sjuka sammanhang och fan ta och börja respektera varrandra  , varrandras kulturer och sexualitet . lära oss av varrandra ! 

snälla , bli en i stödpinnen för respektfull jämdställd klok människlighet. försök att tänka på detta när ni sitter där framför tv.n eller i vilket sammanhang som helst .... snälla!


nu ska jag kolla på handbolls VM och när Sverige slår de dem ska möta... jag inte använda ord som blatte , bög ... eller någon annan skit . jag ska tala för mina väderingar. det är dags nu . godnatt söta underbara människor från hela världen. jag ser framemot att få lära mig mer om er .

Godnatt  kram L-Chic

tired...

helt slut vid nine'o' clock... but i guess it is how its supposed to be... nu har jag laddat min ipod med ny gamla intressanta konstiga låtar! svårt att veta vad man vill ha men it is always possible to delete...
sovgott puss :)


gymmet

nu blir de det body step på tk puss! :)

impressed...

nu har ju jag faktiskt åstakommit något sjukt stort!
jag tror jag har stämt anders, min gitarr altså...
jag döpte honom till anders efter min morfar ;) men nu är jag stolt
över mig själv! it is just to keep trying!

happy face och dåligt spelandes på en ostämd gitarr

mysig lördag kväll ! försöker ta mig an min ostämda gitarr jag ärvde av
morfar när han dog ... svårt, men vad fan i bland får man ta sig an lite  svårare utmaningar.
och angående Happy face , fan vad bra sverige va mot slovakien... jag behövde ju inte få panik en ända gång , de totalt utklassade ett sådant svårt lag . stående aploudir till dem. fan , vi ska ta detta ! och få vara stolta över vårt lilla land ;) haha kram hoppas ni har haft en bra eller har en bra kväll ! ska fortsätta öva nu ;) kramelikramisar

Some Times...

life is easy , but dont make a vision of your friends or the situation your in, that isn´t reality... everyone has a backround thought with what they do, or they just give you wibes that isn´t right in what they have in mind. what I am trying to say is , everything isn´t like you think when your in it. you are so much smarter and so much more clearthinking when you are alone, away from their posion brainkilling ...

Alla vill vara Grynet , alla vill ha en självkänsla vi inte har ... strongest on earth

Som Grynet alltid säger , TA INGEN SHIT ! vadfan är Grynet nu ? hon är min och tusentals andra i min ålders  förebild , antagligen 90-talets största... det är hon vi relaterar till när vi känner oss orätvist behandlade , hon gick runt med sin rosa prinsesskrona och bara var Grynet. fan vad jag saknar henne. underbara Grynet...

men till en annan sak ... or not,

låt inte era mammor ta över , låt inte era mammor köra er i botten, låt inte era mammor prata för er , ni är ENGEN PERSON MED EN EGEN JÄVLA FUCKING RÖST SOM NI GÄRNA ANVÄNDER! försvara inte era lipande vänner om de inte har anledning att lipa. men hjälp them up on track again. hjälp dem att hitta sig själva och stå upp för sig själva på rätt sätt.Visa att ni är en riktig vän . Ni kanske får hela jävla skolan emot er , era närmsta vänner . men nu går vi tillbaks till det oändliga uttrycket , the most important relationship you ever will have, is the one to yourself. gå efter din magkänsla , gå efter vad du tycker är rätt och kör på ... sluta fega och använd er röst på rätt sätt ! för en jävla gång skull. du ska inte må skit och känna dig nertryckt. du ska visa vad du går för och du ska INTE låta dina vänner komma undan med saker som du vet är fel bara för att de är dina vänner. va rättvis. annars mår du dåligt. du är egoistisk samtidigt som du hjälper till. det är viktigt att vara egoistisk , men det är viktigt att vara rättvis. sjukt viktigt. 

VA INTE EN JÄVLA FEGIS FÖR DU FÅR INGA VÄNNER KVAR , INGA ÄKTA VÄNNER .
OCH VA INTE SÅ JÄVLA TRÖG SÅ DU GÅR EMOT EN SVAGARE PART. FEGT. DÅ ÄR DET DAGS ATT
JOBBA PÅ SIG SJÄLV, värkligen dags... 







BULLSHIT!- bullshit.

" It is like our special kind of heroin " and yes, it is... every girl , not any girl EVERY GIRL need to gossip . you can´t deny it , right? i have tryed for a long long time , and trust me even i need some gossip. Not evil gossip , no. just to your closest friends , you need to comment when you see an awful shirt of a pair of shoes you think lookes like two orange potatoes. it is smal things , smal smal things that make you feel like you take away two big stones of your shoulders. but you are a bit yellos on that the one with the orange potatoes to shoes that he or her acually is brave enough to go out the way she want. that she dont have to look like everyone else al the freaking time and she dont care about what the heack some other girl says about them becuse she know , that the day before .. she gossiped with her best friend about the other girl awful new bag, and become yellos of her curage... so everything goes out perfecktly fine. if you hear someone talk about you, before you get upset, think of what you open your mouth about the day before...
and maybe you , that don´t have a girls brain think it is mean to talk shit about someones clothers. but no, clothers and haircuts , nails... some times even size al that is okay, becuse they are changeable ! ( my new world ;) ) you never , i repet NEVER talk shit about the form of the head how big her boobs are or how long arms she got. THAT IS MEAN ! becuse it isn´t changebole. and you dont do that if you are an awsome girl . it is a rule! so just keep that in mind ok ? no one acually cares about if someone says behind her back that her new jacket is awful. everyone has her own opinon right? and som skin on the nose isn´t wrong. be nice when you gossip. thats a rule . becuse i know you cant stop .


Godnight beautiful !

Dont talk before you got information..

it is so much more that is behind what you see, so dont talk and think you now so much . becuse what you see... is a seed against a flower. så think before you acually open your stupid mouth. and NEVER DO NEVER... sink as low as the other partner. do always remember that.

Smart-Lära!

Dagens smartlära mumsar jag på nu...
Okej , alla vet att sallad inte är ett förstaval hos många. Men alla vet okså att cesar sallad är något som alla äter. inclusive min kusin som alldig äter sallad... vi vet okså att cesar sallad inte är det nyttigaste alternativet. men ett bra steg mot rätt riktning. Och alla vet att jag kämpar med min lathet, även om detta tippset är lathet i högsta grad. SALLADS PÅSAR! det är hur smart som helst och finns i alla affärer. den smartaste påsen är cesar påsen. du får fräch sallad , torkade brödbitar (vad det nu heter crossi... ? )cesar dressing  och ost ! I lagom mängd. det är schysst att servera till vanlig mat och om du vill äta den till lunch lägger du bara till bacon eller kyckling eller båda... SMART!
och det är inte så jävla dyrt heller.
Kram :)

Plugg Glasögonen på

inte för att jag har några sådana men måste ställa in mig på plugg...
jag vet att jag är ute i sista minuten men men ... as long as it is done in time.
and when you guys have done an work or so tell your teacher what you think of
doingit the way you just did , when you do that they have something to work with . so we can
learn as we want. then school isnt becoming that boring. It is fun to learn ! think of it that way.
kiss

"Nattuggla"

Jeha i am not an ordinary owl in any cases. so...
but i feel so much more kreative and clam at night time , maybe becuse i am the only one in the house thats up... and yes , my family sleeps att nine´o´clock. Now i will continueing my night owl moment sea to morrow dear people kiss


"Nyårslöften är inte till för att hållas"

Vet ni vad jag tycker är dumt ? Åldersgränsen på gym . tänk på de tjejer och killar som känner att gym är deras grej och inte kan gå förens om flera år ... vadför är det så svårt att förstå skillnaden mellan 12- och 13+ ? DET ÄR EN GYRMT STOR SKILLNAD! Mamma / Tonårs dotter bråk isn´t there for no reason. folk tror fortfarande vi är lika trångsynta och borta som vi var när vi var 11 . I fall those who call them self grownups ... skulle låta oss vara mer delaktiga i viktiga beslut som faktiskt rör oss också och inte behandla oss som vi var dumma i huvudet så skulle tonåringar inte känna sig undantryckta och börja röka och supa i ren protest. VI kallas Tonåringar för some reason . för vi är inte barn längre ! och vi är inte tråkiga vuxna och gammla heller . Vi är sjukt smarta och har något och komma med så börja lyssna på oss , börja öppna öronen för våra ideer, vårt IQ är inte så jävla lågt som ni tror... We are the future.
Följ efter TK... De har en riktigt bra lösning på att låta oss komma in i samhället om man säger så , men samtidigt inte splittra oss. Det ÅRET man fyller 15 får man börja gå på passen . så även om du fyller år den sista december så får du börja den 1 januari. gym gränsen är ju 16 som vanligt pga att det fanns idioter som missbrukade vikt maskinerna... så klart alla dras över en kant men det står typ i svenska gymförbundets regelbok ...eller vad det nu heter.  men smart lösning av Tk !  
Så nu äger jag mitt första Tk kort... Awsome ! varierad träning är det som är rätt för mig tror jag , tröttnar så enkelt när man går till samma sak over and over again så fotboll och those things arent my things. skaffade ett par nya gym skor okså , det behövdes!


Du är en brun pinne jort av hårdaste trä.

Jag tror inte man klarar sig genom livet om man inte har en stöd käpp att luta sig tillbaks på i bland. det behövs ... och den stödpinnen ska du vara för din kompis . och någon ska vara det för dig. peppa , trolla bort den oroliga känslan i magen vissa lever med hela tiden ,bara för en stund. berätta hur man komplicerar allt och tänker på hur jobbigt det kommer bli när allt i hela verket är så mycket enklare. Det är tiden innan du ska göra något du tycker är obehagligt eller läskigt som är pest och pina. när du väl gör det så är du i ett moln av adrealin och tar minut för minut . du slipper sitta och tänka på vad komma ska. du kör på, Hårt.  Så bli varrandras stöd käppar. Bli Ego Girl bygg upp självförtroendet bygg .  
                                                                                



                                                         För att Vinna måste du Våga
 

Skulle man vara lyckligare då ? Ja

tänk om man bara var sig själv , tänk vad mycket man kunde göra  tänk vad chanserna för att något skulle gå fel skulle minska vad mycket nya människor man kunde träffa utan att man behövde ha en baktanke på de man redan kände. tänk att vara stark som ett berg på insidan stark som en jäkla flodhäst. skulle man vara lyckligare då ? Ja . men inte fulländat lycklig. för det är man inte utan sina vänner. utan sin familj. jag ska ha det som mål , att bli stark som ett berg på insidan . tänk vad mycket oro i lilla magen man skulle slippa. vad mycket ångerst man skulle kunna leva utan . Men man kan inte vara lycklig utan sina vänner , och för att ta hand om sina vänner väl måste man vara stark inombords. så nu tycker jag att ni ska göra som jag och börja bygga på eller skapa den första tegelstenen i det starka berget av självförtroende innombord dig. börja nu . skapa dina tegelstenar , ska din sement. för det är det som kommer utgöra resten av ditt physiska liv  . ditt jävla syke som kommer hänga efter dig i nöd och lust. start working.  start being you. den viktigaste relationen du någonsin kommer ha är den till dig själv. så vadför inte skippa siggen och börja bygga i stället . skapa tegelstenar av mod , självkänsla , kunskap och vänskap . tegelstenar som kommer hålla uppe dig i nöd och lust... You

goglenaget

godnatt kära idioter, alla männsikor är nog en lliten idiot på insidan ... det tror jag . vissa visar det mer än andra och vissa lyckas hålla idioten i ett väldigt kort koppel. Nu ska jag sova , måste funder på hur jag ska få K att hänga med till kyrkan i morgon. Tänk vad mycket enklare livet skulle vara om rädsla inte fanns , om alla var så sjukt säkra på sig själva så de nästan sprack , om alla var modiga och vågade ta an nya utmaningar. det skulle antaglien inte vara särskilt kul eftersom vi vill ju inte att alla ska vara likadana , och de ur jobbiga caring people som försöker hjälpa till med att höja självförtroendet hos de små fegisarna som sitter och trycker i en ballong ,de skulle ju inte ha något och jobba med. nu ska jag och mitt konstiga huvud sova , kom i håg att det kommer bli något stort av dig om du bara vill det.

Inspiring....

i think that was a preatty wieard word...  I was going to say that i sit here with my little brother whatching harry potter and is so quite that he acually seems intressed , but now he left, with the words he would do something else... sad ,  i want him to get as passioned for books and movies ,art as i am ... but i guess i just have to beg for a little sister...  so much better.but maybe it wasn´t wsie starting with the fifth movie , the order of fenoix ... it is maybe to sceary for a six year old to watch , i guess i will do another try with the first movie insted... but that will happen another day becuse now i will whatch Harry Potter by my self , in swedish OMG how dorky it is. it is more like a komedy than a potter movie.. Godnight my dear followers  Kiss and Hougs Love Linnea !

Har ni tänkt på...

Hur jäkla mycket som ligger bakom the smalest thing.. som en film, det är ju miljontals människor delaktiga bakom kameran ! det är helt sjukt... blir ganska ställd när jag kollar på extra material... kollade på extra material till harry potter, det var inte alls lika bra som twilights men det var en helt annan grej. de visade allt som hände behind the cameras. sjukt faktiskt. men tycker att det är en film i sig , behind the senes avsnittet... Twilights är riktigt bra , en lång intervju med stef... och med kristen och tylor... och allt sitter ju och gråter ;) Hoppas ni har haft en skön eller har en skön rättare sagt friday night! Hugs

Gääsp !

Trött , har varit och köpt oljan till mitt golv i dag! det kommer bli så sjuukt bra :) Nu ska jag göra klart min kemi så jag kan skicka den till min lärare , kram ! :)




Godnatt underbara ....

Godnatt underbaraste underbara sov gott !


Hejsvejs!

Har ett sådant irriterande ögonblick när jag inte vet vad jag vill göra!

Plugg

Japp Pluggar

Ett litet tipps...

Hejsvejs! tänkte skänka er ett litet tipps... läste Frida- vinterspecial nyligen , brukar inte läsa den tidningen eftersom jag fått uppfattningen av att den bara innerhålller en massa helt totalt ur töntiga svenska idol eller melodi festivalen kändisar som Eric Saade Eller någon annan lam kändis som enligt mig värkligen inte deserve al the attention , som Justin Biber. han är ju så sjukt tråkig. Ingen intressant röst och det är som ett grått täcke har lagt sig över honom. eurk. Och det är en uppfattning många i min omgivning har. Men i fall de bytte ut all piss tråkig info om svenne töntarna och fyllde de sidor med de svenskar vi faktiskt är riktigt stolta över som Robyn och Tova Styrke ( en av dem enda lyckade Idol deltagarna. ) och andra riktigt intressanta kändisar, Så skulle tidningen uppnå topp nivå ! . Det är väldigt bra hår knep och kläd tipps ! roligt horoskåp och ögonskuggan man fick med var något man faktiskt kan använda.


Vill dela med mig med ett av hårknepen som jag tyckte va riktigt bra! 


Om du vill ha en riktigt härlig stor hårbolle på huvudet och inte har tillräckligt med hår så använd dig av en utfyllnad donut !  2 av mina sköna tjejer kör Rytmisk Gymnastik och det händer att de använder sig av dessa i bland på vissa tävlingar. hårbollen blir riktigt cool , och jag tycker den funkar super utanför spagat mattan okså ! i Frida visar de ett exempel på Kim Kardashian som har en stor elegant bolle på huvudet. vet okså att the hills tjejen lauren conrad anväder sig av munken. ( ett riktigt bra knep ! )   munken finns att köpa här  . Du måste get an account. men det verkar som det finns riktigt shyssta produkter till hår , hud och själ så tycker ni ska give it a try. munken ligger under hår vård , löshår. Tycker värkligen ni ska investera i denna , i know i will ! Man måste ju piffa upp vardagen lite. 

Så här gör du...

Nr.1 Sätt upp håret i en stram toffs , sätt toffsen där du vill ha bullen .


 





Nr. 2 Placera munken runt toffsen . 

 



steg 3.Täck munken med håret. sätt hårspännen i slutet.


 


Steg 4.

Nu kan du antingen snurra resterande hår under munken där det inte syns eller så gör du det synligt så det blir en snygg detalj. du kan ju okså fläta ...



visar alla tre förslagen ...


4 / 1
putta in håret under knuten. Du kan fästa med hårnålar (spännen ) i fall du gör en engen knut av just your hair , så använd helst de hårspännen som redan är ut töjda när du köper dem.







4 /2

Lägg håret som en fin "kant" på bullen .  Du får vara lite kreativ när du fäster denhär veriationen.
kanske ett hårspääne rakt ner? av lite kortare sort...




Del . 4/3

gör en fläta av det lösa håret eller flera och vira det runt bullen. fäst med hårspännen. 


del . 4 / 3 / 1


 
Hoppas du förstod lite av mina fina bilder ;) men det blir säkert bra ! Godnatt kram :)









I can´t understand.

jag förstår inte vadför just jag fick världens mest underbaraste Felicia till kusin. Jag förstår inte vadför Ben&Jerrys är så himla god att mina smaklökar spricker av glädje , jag förstår inte hur jag kunde hitta lite go bitar på mellandagsrean. Im just lucky i guess. även om jag faktiskt förstår...

Inspriatition...

Sitter nu uppe i vårt lilla temporära media rum och kollar på twilight. eller på bakrundsmaterialen. det är så sjukt inspirerande! får värkligen en inspirations boost av att sitta här i mörkret och kolla på något så sjukt bra något som är så fantastiskt....


och det finns tre olika grupper att soteras i när man sett twilight för första gången....

Nr 1. De som vill verka intiligenta och följa strömen inte vara outsiders som älskar twilight pga att de älskar att vara en del i stimmet...

Nr 2 .( My grup ) vi som verkligen förstår the beauty in the story , som ser helhelten , men detaljerna och allt vackert...

Nr 3 . De som vill gå mot stimmet och vara egna och speciella enligt dem själva så de dömmer oftast innan de ser   filmen , för att få attention

och det fanns visst en till grupp... Nr 4 .

de som är för tröga och trångsynta och inte förstår filmen. de ser bara vad de tycker är feministiskt ( vilket det självklart inte är , bella är ju den starkaste kvinnan man kan tänka sig. ) och försöker låta intiligenta men de är bara inbitna idioter som inte kan se skönheten itself . 

Godnatt :) kram ! i morgon blir det säkert en liten busstur med min underbara kusin .

Stuff that makes me cry...

Jag kan komma på mig själv med att gråta (alltså happytears) vid både konstiga och kanske inte så konstiga tillfällen. jag gråter när det är folk som betyder mycket och får träffas efter en lång tid jag gråter till extreme homemakeover. men jag gråter okså till saker som jag tycker är konstigt, jag gråter till när någon vinner typ skid Vm eller hockey Eller ja vad som helst! det är väll för jag förstår hur mycket de kämpar och offrar för det. men känner ju mig inte lite töntig när jag sitter framför tvn eller en bok och lipar ;) men nu måste jag fortsätta plugga, vad för ska det vara så svårt att hitta inspiratition ? ha en bra dag! :)
Ps. golvet slipas :D )

Godnight!

Haft en bra dag?
såg precis på Ana Gina Show, känner inte mig speciellt snäll nu men gud vad Kissie är ful ! jag förstår inte vad ni eller de som tycker hon är snygg ser i henne. hon är ju helt geggig små ögonspringor fejkade ögonbryn så satt hon och kliade sig på handen och drog upp banden till klänningen hela tiden... näe nääe hur hur hur kan hon vara så stor inom bloggvärlden ? Hur... När det finns så himmla mycket bättre bloggar som kenzas Bellas och Tyras? Hur... Och vem fan är hon Vanita?  jag känner mig lite Of Padge right know...

What day is it?

jag gillar inte när det blir så att jag glömmer vilken dag det är... men men , och jag kan inte göra något heller pga förkylning. så blir att sitta hemma och kolla life of ryan haha så söt! men nu måste jag fortsätta med mitt buss life ;) haha kram :)

Den här skiten attackerade mig...

detta program tog sig för bi mitt mac afe skydd och började spamma mig så har haft ett hell med att få bort det nu , tror det är väck... besök denna sida , it might be to help ifall ni drabbas... http://se.pcthreat.com/parasitebyid-10141se.html

Morsning!

Happy New Year or not. 
 Haft en bra nyårsafton? det känns alltid lite wierd när man går in på ett nytt år , denna gången mitt 15 onde! börjar året med att städa , sea tack för felicia tylenius!!!!!


RSS 2.0