Godnatt

Hoppas ni tyckte om Kenza och Tyra Show jag får vänta och se det tills i morgon.


sovgott sötnosar :)


OH NO!

Både Kenzas.se Tyras.se och Nyheter 24.se /kenzatyrashow är överbelastat och jag kommer inte in :''( fan vad popis det måste vara då ! Får försöka lite till annars får jag kolla  i efterhand lite synd. Enjoy :)

52 minuter kvar ;)

... till Kenza Tyra Show :D ser värkligen fram emot det nu ! Har haft problem med pluggandet nu sista tiden så har lagt upp det så att jag tar 10 min varge dag. hoppas det blir bättre så ! vad är de man säger kvantitet är sämre än kvalitet .. Haha men nu ska jag kolla på Broke Knows Best tills The Show Begin!

blir säkert en liten reccention sedan 




Puss <3

Tips ;)

Vill ge er ett litet tipps :)
visst vill man kunna ha vackra motiv och sådant på sina naglar ? här finns 2 hemsidor som säljer "nagelstämplar"
det finns instruktionsvideor på sidorna. man stäplar på motiven. Vilket jag tycker är jätte smart! :)


ope you like I't ;)


http://www.nagelshop.se/catalog/index.php?cPath=21&language=sv 


www.nagelbolaget.se se vad du vill ha beställ från ovan ;)






Helgens Blogg ;)

Tänkte ha en liten bloggtävling! :)

anmäl er HÄR så får ni rösta sedan :)
man får inte rösta på sig själv (Good to Know)

Lycka Till! :D




Spanska Prov


I Did I't!

Jag klarade av en dag i skogen själv! :D fick lite hjälp av två snälla tjejer som tur var annars hade det nog gått ganska snett.Efter orienteringen var det "Hallägrarådet" typ som elevrådet på vår skola som jag resepentrerar (okej det kunde jag inte stava ;P ) min klass i ! Det gick bra ;)  så min dag har faktiskt varit riktigt bra ! Tog sedan en promenad till Ika och växlade in lite 50 öringar och köpte lite choklad så jag är redo för läxor nu ! måste ju bli klar till Kenza Tyra Show ! :) 


Puss  ;)


ska försöka fixa bok listan i dag  men kan inte lova något...

Dagens outfit !

 




blev en lite konstig bild i dag i gen men
halsduk JC ( my love)
brillor ( DNA MY love too)
byxor som i går fast nu i ett anurlunda sammanhang
världens bästa tränings tröja från hm
och liten kofta över från gina
lägger upp bättre sedan !

pusss

God Morgon :D

I dag ska jag orientera (själv!) i skogen. känner mig väldigt nervös..
Så i fall ni hittar en blond tjej i 14års åldern vimla omkring i möllergård i eftermiddag eller kväll så är det säkert jag. Haha hoppas inte det blir så. Då blir inte mami glad för jag har lovat och växla in lite 50 öringar till henne. 
Jag undrar om de kommer hålla typ ett tacktal eller en avskenings fest för 50 öringen? Han har ju faktiskt varit med ganska länge. Kommer ni sakna det lilla brons färgade myntet i plånboken som är så sjukt irriterande och tar upp onödig plats ? haha men jag stör mig faktiskt på alla mynt (som många andra?) Men nu måste jag sticka ska kolla på Kenza och Tyra på Vakna med de Voice ! :) i Kväll är dej ju preimär för deras show Kenza och Tyra show
gillar både kenza ,tyra , webbshower och (Vakna med de Vocie ;) ) så dagen verkar ju inte bli så dålig ändå ! :)
men nu måste jag gå 

Puss Ha en bra dag ! :)


Ladda Orientering!

Ingen Power walk, blev en runda (i bilden) till Maxi i stället...
känns som all dragningskraft har gått och gömt sig. Men i morgon så måste den komma till baks för annars kommer jag inte gå upp ur sängen överhuvud taget. Ska ju orientera! Men ni får Pusha på mig så jag kommer hem över huvudtaget ;) haha

  sleep sweet :)


Fan Tv

Ahhh!
Så fort jag äns försöker börja på läxorna eller något annat tråkigt så drar datorn och tv'n mig tillbaka till min lilla bra plats här mellan dem . Haha men nu ska jag Fan ta mitt feta as och ta en power walk !  Måste ju ladda upp för orienteringen i mon ..

Books For Sale

Har tänkt sälja mina gammla böcker som jag har "vuxit i från" eller inte tycker är världa att läsa en gång till och de jag inte tror att mina barn kommer vilja läsa sedan ;) så håll utkik i fall du vill köpa böcker som ser ut som nya men inte vill betala full pris för ;) lägger ut en lista på alla böcker sedan så säg till så berättar jag mer om dem ! :) 
hoppas du kommer hitta något för dej ;)


Hej Sötnosar !

Har ni haft en bra dag ?
det har jag :) kändes skönt. eftersom allt har gått emot mig denna vecka har det känts som. Men nu är jag Back On Track!
 Nu blir det lite pyttipanna och sedan vet jag inte om jag ska ta tag i plugget eller ta en liten Powerwalk... tror jag måste ta tag i läxorna ,och städa mitt rum. Okej verkar som jag har fullt upp i eftermiddag! Inte med speciellt roliga grejer då..  Hoppas ni får en rolig eftermiddag :)
Tror jag lägger upp en liten bildserie sedan (om min eftermiddag ;P )

Dagens Outfit.. Snyggt, men ändå Skönt ! Hann inte ta bilden på morgonen och man ser ju ganska förj*vlig ut efter en dag i skolan Men ni får stå ut med mig ändå ;)
Kolla mitt ansiktsutryck. Haha inte så enkelt med självutlösaren ;) 


 


Halsduk GinaTricot 220 kr (30 % Rea)

Skjorta Cubus runt 200 kr 

linne (bas linne ) cubus
thights (träningsbyxor) Team Sportia 200 kr
Boots DNA 700 kr (blir en när bild sedan )
Solglasögon DNA 200kr
Ring (vet ej,vet ej) bild senare :)

Naglar

blev fransk manikyr med lila rosetter. måste värkligen öva mig på att bli mer högerhänt :P det blir alldrig bra på vänstra handen. sussa sött och lässen för bild kvaliten.




Heej

Nu ska jag äntligen sätta på en film (harry potter and the philosphers stone)
och göra i ordning mina naglar, något jag tycker väldigt mycket om..
resultat senare´.
förlåt för mitt damp inlägg innan men allt går fel känns det som .


FUCK!

Okej någon som vill dela min ilska över skolfotton ? känner värkligen att den här veckan verkligen verkligen verkligen inte gillar mig. NU kom de jävla målnet tillbaka. Fan ta skolfotto! I dag har dagen verkligen inte varit bra, jag har fått hem skolfottot jag säger bara bli inte skolfottograf i fall du inte klara av att bli väldigt hatad för det du gör. Vad för blir jag så jäv***la ful? nu ska jag gå upp i mitt rum ,ta på mig mina super mysiga pyamas byxor och kolla på Harry Potter ,dricka te och tycka väldigt synd om mig själv samt tänka ut hur jag ska överleva resten av veckan med bra betyg -_-
veckan innerhåller :

orientering
konditionstest
Politkisk Debatt 
Hjälp !!!
Hjälp!!
Hjälp! 




 



Dumma Moln...

Hej! :)
Ni vet de dagar då man har ett litet svart moln som följer efter dej vart du än går och i bland börjar regna?. I dag har jag haft besök av det lilla svarta molnet. Det är som alla dålda saker i vardagen , tex hur respektlösa vissa människor är ,hur almänt jobbiga vissa är eller vilket lågt Iq vissa har... allt det har jag reagerat på. Det lilla Molnet sprutar röd färg på de sakerna som är jobbiga eller de människorna som man vill bara spy på. Molnet regnar stenar och salt på en okså så man blir så sjukt arg och det känns som en tjock dimma har lagt sig i hela huvdet och täppt till alla gångar för tålamod ,och trevlighet. så ni som varit i min närhet i dag, jag är väldigt lässen :( haha

Men nu känner jag att jag behöver luft så jag kan bli av med det svarta molnet och börja va mig själv i gen, skita i andras svagheter (som lågt IQ ;)) och återgå till att sköta mig själv. så blir en Power Walk


puss  


Mitt Tipps...
om du har en dålig dag ( som min dag) och bara vill gömma sig i de skönaste kläderna nu kan hitta och den största halsduken du äger, använd reebook easytoone. då gör man ju i alla fall lite mer nytta för de kommer ju fler dagar ? och jag har sett skillnad på mina lår om min rumpa, har inte haft dem särskilt länge men ser redan skillnad! tycker värkligen det är ett bra köp så investera i en snygg rumpa ;)

blev en liten bild på underbara tjejer, förlåt för hur jag varit i dag! not OK.



 

God Morgon ! :D

nu ska jag åka till skolan börjar känna mig lite stressad nu ... har försökt hitta ett program som öpnnar min webbcamera "hela" morgonen. men det misslyckades så får fortsätta när jag kommer hem...
men nu måste jag verkligen dra

puss ha en bra dag !

Dirty Dancing

Gud vad jag älskar den filmen ! Så himmla bra :D
Jag undrar hur många gånger jag har tryckt på play knappen i dag? har säkert sett den tre gånger i rad ...
men det är en sådan film som man kan se om och om igen utan att tröttna. Som Harry Potter och Twilight filmerna.
Men sedan finns det ju de filmerna som okså är sjukt bra men det funkar inte att se dem om och om i gen som tex Remember Me och  The last song . Jag älskar de filmerna men man gråter liksom bara första gången och då har man fått ut allt av filmen men vissa filmer som har väldigt mycket att ge som HarryPotter och Twilight (JA,jag är ett stoort fan av båda ) kan man se hur många gånger som helst utan att tröttna.. jag undrar hur många tårar jag har fällt över Cedoric Digory (stavning?) och Sirius Black. Hur många tårar när Bella och Edward skiljs åt... haha nu börjar jag snart gråta över att tänka på det ;P men :thumbup: for these movies.


Vad tycks om designen? nu ska jag bara skaffa er okså sen är ju allt fulländat! 


 Godnight








Hej

Nu ska jag börja blogga i gen "happyface"
men hoppas verkligen ni kommer vara nöjda med bloggen!
ska försöka fixa en Decent design men vi får se hur det går
med det ...

och i fall ni undrar om namnet... L-Chic visst låter det
som en mode blogg men icke sa nice visst kommer lite sådant landa här
med men mode för mig är något personligt. man ser på en människa
vem den är genom utseendet först men sen kommer allt annat som fulländar
bilden. Och den du är visas oftast genom kläder och kläder det visar din livstil
vad du håller på med i ditt liv med mera. så för mig betyder hur en person klär sig mycket. 
L- står för Linnea mitt namn. Så L-Chic är i linneaöversättning Linnea Tylenius (jag)
helt enkelt ! 
 


Let's GO !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0